СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Oдржавање I пчеларског сајма Дунавског региона у Новом СадуДатум објављивања вести:
380 views

 

Поштовани,

Са задовољством Вас обавештавамо да су у току припреме за одржавање 1. пчеларског сајма Дунавског региона у Новом Саду, који ће бити одржан у петак, 10. и суботу, 11. новембра 2017. године. На Сајму ће се окупити сви значајни представници опреме за пчеларство, амбалажу, мед. У понуди ће бити и производи на бази меда и козметички препарати.

Поред излагачког сегмента у Хали “Мастер” и Аули Новосадског сајма, у Конгресном центру ће бити приређене трибине и предавања. У сарадњи са Савезом пчеларских организација Србије (СПОС) омогућили смо да на предавањима говоре еминентни стручњаци из Србије и иностранства.

Припрема се трибина о подршци државе пчеларству Србије, а на скуповима ће бити обрађене и теме: “Техника пчеларења у Данској и Норвешкој, са погледом на данског пчелара и комерцијални сецтор”, “Субвенције Европске Уније и Владе Данске пчеларима, са поређењем Данске и Норвешке”, “Одгајање висококвалитетних пчела толерантних на ноземозу у Данској” и „Постаните бољи пчелар уз бесплатну апликацију савеза пчелара Данске за мобилне телефоне, хивелог – једноставно гајите пчеле”

Верујемо да ћете препознати и искористити све могућности које доноси учечше на Сајму, једном од најугледнијих и највећих догађаја из ове области у региону.

РЕЗЕРВИШИТЕ ДАТУМ

10-11/11/2017″

SRB-21000 Novi Sad

Hajduk Veljkova 11

Tel: +381 21 483 01 37

Mob: +381 63 786 0051

E.mail: zlata.milisavac@sajam.net

URL: www.sajam.net

 

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien