СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Edukacija pčelara SREMAДатум објављивања вести:
264 views

indjija-grbU Inđiji je u subotu 03.12.2011. godine održana edukacija pčelara u okviru projekta „EDUKACIJA PČELARA VOJVODINE U CILJU POVEĆANJA PROIZVODNJE PČELINJIH PROIZVODA“. Organizator je Savez pčelarskih organizacija Vojvodine, a suorganizatori su opština Inđija i udruženje pčelara „Roj“ iz Inđije.

 

Indjija-edikacija-IMG_0342

U Inđiji je u subotu 03.12.2011. godine održana edukacija pčelara u okviru projekta „EDUKACIJA PČELARA VOJVODINE U CILJU POVEĆANJA PROIZVODNJE PČELINJIH PROIZVODA“. Organizator je Savez pčelarskih organizacija Vojvodine, a suorganizatori su opština Inđija i udruženje pčelara „Roj“ iz Inđije.

Učesnike edukacije pčelara su pozdravili i poželeli uspešan rad predstavnik opštine Inđija Boris Paško, direktor opštinske turističke organizacije i predsednik udruženja pčelara „Roj“ Dejan Ćukalović

U sali  Kulturnog centra Inđije, okupili su se pčelari iz sledećih udruženja: UP „Polen“ Nova Pazova, UP „Roj“ Inđija, UP „Jovan Živanović“ Sremski Karlovci, UP „Nikola Mileusnić“ Ruma, UP „Nikinci“ Nikinci i đaci pravoslavne bogoslovije iz Sremskih Karlovaca.

Edukaciju su realizovali dr Zoran Stanimirović, profesor sa Fakulteta veterinarske medicine, Dragoslav Bugarski, uzoran pčelar iz Bačkog Petrovog Sela, Jožef Agardi, biolog i poznavalac pravila i propisa u prometu i čuvanju meda i mr Stojan Anđelković, sekretar Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine, koji je ujedno i nosilac projekta.

Ovim je završen ciklus predavanja u okviru projekta za Vojvodinu.

Projekat je finansijski podržan od strane Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo  Vojvodine i ovom prilikom  im se zahvaljujemo. Zahvaljujemo i  svima koji su pomogli oko realizacije ovog projekta.

Indjija-edukacija-IMG_0341

Indjija-edukacija-IMG_0343

Stojan Anđelković

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien