СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Pčelari u Malom IđošuДатум објављивања вести:
264 views

mali-idjos-grbDana 26.11.2011. godine, u Malom Iđošu je održano predavanje u okviru projekta „Edukacija pčelara Vojvodine u cilju povećanja pčelinjih proizvoda“. Organizator je Savez pčelarskih organizacija Vojvodine, a suorganizatori su opština Mali Iđoš i udruženje pčelara „Mali Iđoš“.

M.Idos-eduk.1_IMG_9069

Dana 26.11.2011. godine, u Malom Iđošu je održano predavanje u okviru projekta „Edukacija pčelara Vojvodine u cilju povećanja pčelinjih proizvoda“. Organizator je Savez pčelarskih organizacija Vojvodine, a suorganizatori su opština Mali Iđoš i udruženje pčelara „Mali Iđoš“.

U velikoj sali  oštine Mali Iđoš, okupili su se pčelari iz sledećih udruženja: UP „Bačka Topola“ iz Bačke Topole, UP  „Tisa“ iz Bečeja, UP „Mali Iđoš“ iz Malog Iđoša, UP „Titel“ iz Titela, UP „Žabalj“ iz Žablja, UP „Nektar“ iz Kanjiže i UP „ Senta-Čoka“ iz Sente.

M.Idos-eduk.3_IMG_9072

Učesnike edukacije pčelara su pozdravili i poželeli im uspešan rad predsednik opštine Mali Iđoš Robert Čore, savetnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vojvodine Boban Orelj i predsednik udruženja pčelara „Mali Iđoš“ Silard Baranji.

M.Idos-eduk.2_IMG_9070

Edukaciju su realizovali Zoran Stanimirović, prof., Dragoslav Bugarski, dipl. ekonomista, Jožef Agardi, dipl. biolog i mr Stojan Anđelković, koji je ujedno i nosilac projekta.

M.Idos-eduk.5_IMG_9082

 

M.Idos-eduk.6_IMG_9087

U toku dana je predsednik Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine Nedeljko Stevanović vodio razgovore o stanju pčelarstva i šta bi bilo dobro da se preduzme da bi to stanje bilo što bolje, kako doći do projekata prekogranične saradnje i koji bi to projekti bili najbolji, kako pomoći pčelarima da prebrode tešku ekonomsku situaciju i drugo.
M.Idos-eduk.4_IMG_9085

Sekretar SPOV

mr Stojan Anđelković.

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien