СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Skupština pčelara u ApatinuДатум објављивања вести:
235 views

milenijum_apatina_01.04.11Dana 17. 12. 2011 godine,  u banji „Junaković“ održana  45. godišnja skupština Društva pčelara „Dunav“ na kojoj su prihvaćeni izveštaj o radu, financiski izveštaj i izveštaj nadzornog odbora, plan rada i financiski plan za 2012. godinu. Na skupštini pored gostiju, prisustvovalo je 52 pčelara, članovi našeg udruženja.

 

 

Dana 17. 12. 2011 godine,  u banji „Junaković“ održana  45. godišnja skupština Društva pčelara „Dunav“ na kojoj su prihvaćeni izveštaj o radu, financiski izveštaj i izveštaj nadzornog odbora, plan rada i financiski plan za 2012. godinu. Na skupštini pored gostiju, prisustvovalo je 52 pčelara, članovi našeg udruženja.

Apatin-skupstinass_2681

Skupštini je prisustvovao zamenik predsednika opštine Apatin prof. Miodrag Bakić, a zbog ranije ugovorenih obaveza naknadno nas je obišao i predsednik opštine dr. Živorad Smiljanić, kome je dodeljeno najveće priznanje SPOS-a Diploma prof. J. Živanović. Od gostiju skupštini su prisustvovali direktor ŠU Apatin Miodrag Perović, upravnik banje „Junaković“ Dragomir Obradović, predstavnici pčelarskih društava iz Bačkog Monoštora, Bogojeva, Karavukova i Sivca, predsednik DP „Radilica“ Osijek Andrija Grbeša i njegov zamenik Milan Kramer, predsednik Društva pčelara „Cornacum“ Vukovar Milorad Gaković i dr. Vidoje Kulić iz Sombora koji je održao besplatno kratko predavanje o nosemi.

Putem video linka, pčelarima se obratio predsednik SPOS-a dr Rodoljub Živadinović koji je  na pitanja pčelara odgovarao više od pola časa, upoznao pčelare sa otkupom i izvozom meda, simpozijom Apimondije, subvencijama i drugim aktivnostima SPOS-a.

Najveće priznanje SPOS-a, Diploma prof. J.Živanović dodeljena je našem počasnom članu Radi Mediću , zlatna značka i zvanje “zaslužni pčelar” dodeljena je Mariji Hegediš, pohvalnica je uručena Spomenki Kuruc i Jovanu Rohačeku, a zahvalnica Mati Šimunov.

Diploma DP “Dunav” dodeljena je Slavku Bursaću i Mladenu Ječmenici  a zahvalnica DP “Dunav” uručena je foto studio “Mirić”.

Apatin_skupstina-rr_6749

Apatin-skupstina-ss_2679

Rade Stevanović

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien