СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Znanje pčelarimaДатум објављивања вести:
245 views

LOGO_SPOVU organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine, 05.11.2011. godine održana je edukacija pčelara u Apatinu u Banji Junaković. Suorganizatori su bili udruženje  pčelara „Dunav“ iz Apatina i opština Apatin.

 

U organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine, 05.11.2011. godine održana je edukacija pčelara u Apatinu u Banji Junaković. Suorganizatori su bili udruženje  pčelara „Dunav“ iz Apatina i opština Apatin.

Bugarski_edukacija_Apatin_011

Projekt pod nazivom „EDUKACIJA PČELARA VOJVODINE U CILJU POVEĆANJA PROIZVODNJE PČELINJIH PROIZVODA“ je finansiran od strane Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Izvršnog veća Vojvodine.

Edukaciji je prisutvovalo oko 40 pčelara članova SPOV-a iz udruženja pčelara Zapadno bačkog okruga /iz Apatina, Sombora, Bačkog Monoštora, Stanišića, Sivca, Bogojeva i Pačira/. Broj slušalaca je bio ograničen na osnovu plana i programa projekta.

U realizaciji edukacije učestvuju prof. dr Zoran Stanimirović, Dragoslav Bugarski, dipl. ekonomista, Jožef Agardi, dipl. biolog i mr Stojan Anđelković, koji je ujedno i nosilac projekta.

Na predavanju je prikupljen med koji će u ponedeljak biti poklonjen predškolskoj ustanovi „Pčelica“ Apatin.

Predavanje je  posetio  predsednik opštine Apatin dr. Živorad Smiljanić, koji je pčelarima poželeo dobrodošlicu u  Apatin i banju „Junaković“.

Na fotografijama je radna atmosfera učesnika edukacije i realizatori koji se trude da daju sve od sebe da bi što bolje preneli svoje znanje slušaocima

Stanimirovic2-edukacija_Apatin_011

rr_6059

edukacija4_apatin_011

eduk.apatin_011rr_6101

edukacija_5_apatin011

 

edukac.Apatinrr_6105

mr Stojan Andjelković, sekretar SPOV-a

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien