СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Podrška SPOS-uДатум објављивања вести:
450 views

veletrgovinaIzvršni odbor Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine je na svojoj sednici 29.12. 2010.g.  podržao ativnosti Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) na suzbijanju prodaje meda koji ne odgovara Pravilniku o kvalitetu meda  na tržištu Srbije.


veletrgovinaIzvršni odbor Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine je na svojoj sednici 29.12. 2010.g.  podržao ativnosti Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) na suzbijanju prodaje meda koji ne odgovara Pravilniku o kvalitetu meda  na tržištu Srbije. Osuđena je pretnja upućena predsedniku SPOS-a dr med. Rodoljubu Živadinoviću  povodom prijave inspekciji Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva  Republike Srbije na sumnju kvaliteta meda koji se prodaje u nekim velemarketima u Srbiji.

Izvršni odbor Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine (SPOV) očekuje od nadležnih organa Srbije preduzimanje odgovarajućih mera u cilju prevazilaženja novonastale situacije /redovne kontrole kvaliteta meda na tržištu i zaštite  ličnosti predsednika SPOS-a povodom upućenih pretnji/.

Predsednik IO SPOV-a

Nedeljko Stevanović

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien