СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

ЧЕТРДЕСЕТ ПРВИ САЈАМ ПЧЕЛАРА ВОЈВОДИНЕДатум објављивања вести:
617 views

Савез пчеларских организација Војводине организује 41. Сајам пчелара Војводине. Како традиција налаже, Сајам ће бити одржан првог викенда марта месеца, тачније дана 02.03.2024 године са почетком у 9,00 на Пољопривредном факултету у Новом Саду. Сатница збивања налази се на слици испод текста.

Позивамо све заинтересоване излагаче, који до сад нису добили позив за учешће да се јаве организаторима. Такође, позивамо све пчеларе и заинтересоване грађане да посете Сајам и одслушају предавања еминентних стручњака из врло занимљивих тема, које смо одабрали за ову годину. Котизација за учешће и посету Сајму износи 600,00 динара и непромењена је у односу на читав низ година уназад.
Овим путем позивамо сва удружења да нам доставе ажуриране спискове чланова СПОВ-а у 2024 години, најкасније до среде 28.02.2024. године у 10,00 на емаил spovnovisad@gmail.com као и да при доласку на улаз у сајам донесу и оставе спискове са именима чланова СПОВ-а из својих друштава и удружења јер ће на основу достављених спискова чланови СПОВ-а имати бесплатан улаз и учешће на манифестацији. Сваки члан СПОВ-а и сваки гост при уласку на Сајам добиће одговарајућу самолепиву папирну наруквицу и са истом ће моћи без проблема да више пута изађе и уђе на сајамски простор.
За сва питања и нејасноће, молимо да контактирате СПОВ.

[ssba]
EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien