СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

ДВЕ РАДНЕ ПОСЕТЕ ПРЕДСЕДНИКА СПОВ-а У НОВОМ САДУДатум објављивања вести:
295 views

У оквиру редовних и планираних активности СПОВ-а, у уторак  25.01. 2022 и у среду 26.01.2022 године одржана су су два састанка са представницима власти у Новом Саду.

У уторак, дана 25.01.2022., преседник СПОВ-а Саша Чолак и члан ИО СПОВ-а Милан Булајић посетили су члана градског већа за привреду града Новог Сада, господина Милорада Радојевића, и поразговарали о актуелној пчеларској проблематици. У врло конструктивном разговору, Чолак и Булајић изнели су идеје о продубљивању сарадње између града Новог Сада и СПОВ-а. Слободно можемо да кажемо да су предложене идеје наишле на плодно тло и потпуно разумевање господина Радојевића. Наставићемо и даље да успостављену сарадњу продубљујемо.
Захваљујемо се господину Радојевићу на пријему и прихваћеној руци сарадње.

У среду, дана 26.01.2022. године, преседник СПОВ-а Саша Чолак и члан ИО СПОВ-а Милан Булајић посетили су Покрајински секретаријат за пољопривреду, како би и тамо успоставили контакте и обновили сарадњу. Примила нас је помоћница покрајинског секретара Љиљана Петровић, пошто је господин секретар био оправдано одсутан. У прилично дугом времену, које је помоћница секретара издвојила за нас, дотакли смо се готово свих горућих проблема у пчеларству покрајине, почев од тровања пчела, постојећих и будућих конкурса, па до фалсификата на тржишту итд. Наишли смо на пуно разумевање и начелно договорили што скорији састанак ИО СПОВ-а са свим релевантним функционерима, који би могли да помогну у решавању нагомиланих проблема у пчеларству покрајине

Захваљујемо се помоћници срекретара за пољопривреду на издбвојеном времену као и на конструктивном приласку решавању проблема у нашој бранши.

[ssba]
EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien