СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

ЈАДРАНСКИ САЈАМ – БУДВАДатум објављивања вести:
405 views

 

Дана 29.01.2018. године у организацији владе Аутономне Покрајине Војводине, у Привредној комори Војводине одржан је састанак у вези учешћа на Јадранском сајму хране, туризма и екологије, који је изложбеног и продајног карактера а одржава у Будви од 22-24.03.2018. године.

Састанку су присуствовали представници Владе АПВ, председник и представници Привредне коморе Војводине, председник Задружног савеза Војводине, представници Интер Феста и председник Савеза пчеларских организација Војводине. СПОВ-у је предложено да заједно са привредницима покрајине учествује на сајму и излаже “војвођански“ мед. Влада покрајине покрива трошкове излагачког простора, транспорта производа и царинску документацију. Трошкове путовања до Будве и смештаја сносе излагачи.
Наступом на овом сајму и излагањем меда из Војводине отвара нам се могућност упознавања иностраних купаца и продаје меда ван граница Републике Србије.
Молим све пчеларе који су заинтересовани за учешће на Јадранском сајму да се јаве председнику СПОВ-а Влачо Радомиру до 13:00 часова дана 01.02.2018. године. Контакт телефон 063/547-012.

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien