СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

РЕНОВИРАЊЕ КУЋЕ ПЧЕЛАРА У СОМБОРУДатум објављивања вести:
367 views

spov-logoПчелари Сомбора одлучили  су да дограде  и уреде кућу пчелара у Сомбору

spov-logoРЕНОВИРАЊЕ КУЋЕ ПЧЕЛАРА У СОМБОРУ

УП „Аврам Максимовић“ поседује мали и не адекватан простор у Сомбору у улици Венац Петра Бојовића бр.7 неуслован за састајање и дружење пчелара.

Из тог разлога се родила идеја о проширењу и сређивању тог простора, затражена понуда извођача радова и тад се видело да за реализацију идеје недостаје део средстава. Решени да изградимо  и средимо нашу кућу, почели смо прикупљање донација од свих пчелара, пријатеља пчеларства, организација и удружења, а за узврат имена свих донатора биће трајно и неизбрисиво написана на унутрашњем зиду просторије.

Позиву су се прво почели одазивати наши чланови, што је нормално и што нас веома радује, а не можемо да не наведемо лепу реакцију супруге нашег члана, Истране Бабић, која је позвала председника удрушења и питала, да ли она може да уплати донацију за свог покојног оца Доротић Јосипа, једног од оснивача удружења , и да његово име буде уписано на зиду просторије.

Драги пријатељи, драги пчелари, позивамо Вас, да својом донацијом помогнете доградњу и уређење куће пчелара у Сомбору, Вашом уплатом донације  на рачун удружења бр. 355000000104413935 отворен код Војвођанске банке, а ми ћемо знати да ценимо Ваш допринос нашем удружењу.

Имена свих донатора биће написана на сајту нашег удружења www.pusombor.info а списак ће бити ревидиран сваког петка.

Унапред Вам свима хвала и видимо се на свечаном отварању куће пчелара у Сомбору.

ИО Удружењa пчелара
„АВРАМ МАКСИМОВИЋ”  
С о м б о р
Венац Петра Бојовића 7

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien