СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Održano V. Savetovanje pčelara Banatskog okruga „Zrenjanin 2012“Датум објављивања вести:
207 views

Grb_ZrenjaninaU Zrenjaninu je 25. februara 2012. godine u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u organizaciji Društava pčelara “AKAC” iz Mužlje i  “Milivoj Bugarski” iz Zrenjanina  održano V Savetovanje pčelara Banatskog okruga „Zrenjanin 2012“.

 

zr-trg

U Zrenjaninu je 25. februara 2012. godine u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u organizaciji Društava pčelara “AKAC” iz Mužlje i  “Milivoj Bugarski” iz Zrenjanina  održano V Savetovanje pčelara Banatskog okruga „Zrenjanin 2012“.

 

Programom savetovanja predavanje je održala prof. dr Bosiljka Đuričić na temi “Dobra veterinarska praksa u pčelinjaku”, a Miljko Šljivić je održao dva predavanja na teme: “Radovi za prolećni razvoj” i  “Uticaj uslova na tehnologiju pčelarenja”.

V. Savetovanje je posetilo veliki broj pčelara. Amfiteatar Visoke tehničke škole strukovnih studija bio je popunjen do poslednjeg mesta.

Savetovanje je otvorio Pal Kovač predsednik Društava pčelara “AKAC” iz Mužlje, a prisutne goste su pozdravili  sekretar SPOV-a Stojan Anđelković i  Dr. Smiljana  Mirkov direktorka u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjaninu,.

U okviru savetovanja organizovana je i prodajna izložba opreme za pčelarstvo.

Treba istaći da su pčelari zadovoljni izborom predavača, predavanjem i prodajna izložba opreme za pčelarstvo.

Savetovanje su medijski propratili RTV Santos, KTV Zrenjanin, NIJP Zrenjanin i drugi mediji.

V Savetovanje pčelara Banatskog okruga „Zrenjanin 2012“ su pomogli brojni sponzori. Posebno se zahvaljujemo: Gradskoj upravi Zrenjanin, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjaninu, SPOV-u,   SPOS-u i Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu.

Kratak prilog sa savetovanja možete videti  O V D E

Predsednik organizacionog odbora
Pal Kovač

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien