СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Edukacija pčelara u KikindiДатум објављивања вести:
257 views

Kikinda-IMG_0223U Centru za stručno usavršavanje u Kikindi, u organizaciji Saveza pčelarskih organitacija Vojvodine, 12.11.2011. god. održana je edukacija pčelara, pod nazivom „Povećanje proizvodnje pčelinjih proizvoda“ finansirana od strane Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Izvršnog veća Vojvodine.

 


U Centru za stručno usavršavanje u Kikindi, u organizaciji Saveza pčelarskih organitacija Vojvodine, 12.11.2011. godine održana je edukacija pčelara, pod nazivom „Povećanje proizvodnje pčelinjih proizvoda“ finansirana od strane Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Izvršnog veća Vojvodine.

Stanimirovi-edukacija_IMG_9061

Predavanje je počelo u 9,00, a završilo se u 16,15. Predavači su se za katedrom smenjivali ovim redom: Jožef Agardi,  prof. dr Zoran Stanimirović, Dragoslav Bugarski  i mr Stojan Anđelković .

Edukaciju su pratili pčelari iz UP „ Kikinda“ iz Kikinde, UP „Milivoj Bugarski“ iz Zrenjanina, UP „Akac“ iz Mužlje, UP „Banatska matica“ iz Sečnja i UP „Banatski cvet“ iz Lazareva.

Pčelare u toku predavanja obišla je delegacija Švajcarske ambasade. Švajcarska ambasada je pokrovitelj obnove i adaptacije zgrade Centra za stručno usavršavanje.

Pčelari slušaoci su se pohvalno izrazili o održanoj edukaciji i preporučili su Izvršnom odboru SPOV-a da se ovakva predavanja i ubuduće održavaju.

Po završetku predavanja pčelari su nastavili da se druže u atmosferi drugarstva, prijateljstva i što boljeg upoznavanja.

Agardi_edukacija_KikindaIMG_9058

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugarski-edukacija_IMG_9063

Bugarski-edukac.Kikinda_011

Stojan Anđelković

sekretar SPOV

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien