СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Pčelari Apatina nagrađeni Oktobarskom nagradomДатум објављивања вести:
207 views

Apatin-nagr._IMG_598724. oktobra 2011. godine na svečanoj sednici SO Apatin, povodom oslobođenja grada, pčelari Apatina  nagrađeni su Oktobarskom nagradom.

 

24. oktobra 2011. godine na svečanoj sednici SO Apatin, povodom oslobođenja grada, pčelari Apatina  nagrađeni su Oktobarskom nagradom.

Apatin-nagr._IMG_5987

Dana 24. oktobra 2011. godine obeležen je u Apatinu  dan oslobođenja grada od fašističkog okupatora. Nakon polaganja venaca na spomen obeležje pored Doma Kulture, održana je svečana sednica Skupštine opštine Apatin.

Na svečanoj sednici, predsednik opštine Apatin dr  Živorad Smiljanić i predsednik skupštine opštine Apatin Milan Škrbić uručili su Oktobarske nagrade za 2011. godinu, a koje su dobili pet kolektiva i osam pojedinaca.

Među nagrađenim kolektivima, ovo veliko opštinsko PRIZNANJE uručeno je i našem Društvu pčelara “Dunav” Apatin za postignute rezultate u oblasti pčelarstva.

U ime udruženja pčelara zahvaljujem se pojedincima i ustanovama koji su nas predložili za Oktobarsku nagradu, zahvaljujem se članovima komisije koji su predlog prihvatili i opštinskim vlastima koji su doneli odluku o dodeli ovog prestižnog priznanja Društvu pčelara “Dunav” Apatin.

Apatin_rrr_5988

Apatin_rrr_5968

Apatin_rrr_5978

Predsednik društva

Rade Stevanović

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien