СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Udruženje pčelara „Polen“ iz Nove Pazove u Novoj godini sa emisijom na talasima RTV „Stara PazovaДатум објављивања вести:
405 views

Radio_N.PazovaNa talasima Radio „Stare Pazove“ u emisiji za poljoprivrednike Agroservis, od 6. januara 2011. godine krenula je emisija  iz oblasti pčelarstva. Petnaest minuta priče o pčelama, medu i pčelinjim proizvodima  pripremaju članovi udruženja od kojih je i potekla ideja za emisiju. Cilj je da se sadržijima edukuju slušaoci o blagodetima meda,…

 


Na talasima Radio „Stare Pazove“ u emisiji za poljoprivrednike Agroservis, od 6. januara 2011. godine krenula je emisija  iz oblasti pčelarstva. Petnaest minuta priče o pčelama, medu i pčelinjim proizvodima  pripremaju članovi udruženja od kojih je i potekla ideja za emisiju.  Cilj je da se sadržijima edukuju slušaoci o blagodetima meda, pčelinjih proizvoda ali i  o pčeli. Emisija sadrži rubrike o radovima na pčelinjaku,  tu su zanimljivosti iz sveta pčela, apiterapija, recepti sa medom, a u svakoj emisiji predvidjeno je da se predstavi pčelar iz Udruženja. Obaveštenja o aktivnostima, savetovanjima, sastancima Udruženja, takodje će biti prosleđena putem radio talasa. Emisiju priprema i vodi Katarina Šarkezi.

Radio_N.Pazova

Na talasima Radio „Stare Pazove“ na  91.5 MHZ od 6. januara 2011. godine u okviru emisije za poljoprivrednike Agroservis, krenula je emisija iz oblasti pčelarstva. Emisija se emituje četvrtkom sa početkom u 17 časova. Petnaest minuta priče o pčelama, medu i pčelinjim proizvodima pripremaju članovi udruženja „Polen“ iz Nove Pazove.

Cilj je da se sadržajima edukuju slušaoci o blagodetima meda, pčelinjih proizvoda ali i o pčeli i njenom svetu.

Emisija sadrži rubrike o radovima na pčelinjaku koji su aktuelni u vremenskom intervalu emitovanja emisije, tu su i zanimljivosti iz sveta pčela.

U svakoj emisiji predvidjeno je da se predstavi pčelar iz udruženja kao i gosti gde će biti takodje reči o apiterapiji, recepti sa medom itd…

Putem radio talasa biće prosleđena obaveštenja o aktivnostim, savetovanjima, sastancima udruženja.

Emisiju priprema i vodi  Katarina Šarkezi.

Radio „Stara Pazova“ posluje kao javno preduzeće, čiji je osnivač skupština opčtine Stara Pazova. Proizvodi i emituje dva odvojena programa na srpskom i slovačkom jeziku i koristi dve FM i dve AM frekvencije. Program na 91.5 MHz može da se sluša na područiju od Beograda do Novog Sada (Fruška Gora kao fizička prepreka) dok se program na 107,4 MHz čuje u krugu od desetak kilometara.

Pčelarsko udruženje „Polen“ ovim se putem zahvaljuje, na razumevanju i pomoći u realizaciji ove radio emisije, radiu „Stara Pazova“.

Savez pčelarskih organizacija Vojvodine želi im puno uspeha u radu i da što duže i što dalje čuje glas pčelara iz udruženja „Polen“ Nova Pazova.

Ovo može da bude primer i ostalim udruženjima da pokušaju da se čuju preko talasa lokalnih radio stanica. Svaki glas, svaka reč o pčelama i njihovim proizvodima je dobro došla do slušalaca.

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien