СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

DP „Dunav“ iz Apatina od danas u svojim prostorijamaДатум објављивања вести:
372 views

IMG_1718Danas je DP „Dunav“ od opštine Apatin dobilo prostorije u trajno korištenje. Ključeve prostorije predao nam je predsednik opštine dr Živorad Smiljanić na prijemu koji je organizovan u opštini Apatin, gdje je bio prisutan kompletan upravni  i nadzorni odbor DP „Dunav“.


IMG_1718Danas je DP „Dunav“ od opštine Apatin dobilo prostorije u trajno korištenje. Ključeve prostorije predao nam je predsednik opštine dr Živorad Smiljanić na prijemu koji je organizovan u opštini Apatin, gde je bio prisutan kompletan upravni  i nadzorni odbor DP „Dunav“.

Također su prisustvovali zamenika predsednika opštine Miodrag Bakić, zamenik predsednika SO Apatin Mirko Cvetićanin, direktor turističke organizacije Apatin Mile Đukić i naš počasni član udruženja Rade Medić uz prisustvo novinara „Glas Komune“ i TV Apatin.

Prostorija se nalazi u centru Apatina, u stambenoj zgradi, ima sanitarni čvor i manje predsoblje, za potrebe našeg udruženja idealna i uz mala ulaganja brzo će biti osposobljena za potrebe pčelara.

U ime Društva pčelara „Dunav“ zahvaljem se rukovodstvu opštine Apatin, a posebno predsedniku dr Živoradu Smiljaniću koji je održao obećanje i zajedno sa Radom Medićem pronašao prostor koji odgovara našem udruženju.

Rade Stevanović, predsednik
IMG_1720
IMG_1730

IMG_1735

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien