СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Божићни поклон града Кикинда – стигли лекови за пчелеДатум објављивања вести:
366 views

Обавештавамо колеге пчеларе, чланове Удружења пчелара Кикинда, да је посао око набавке препарата CheckMite+ за сузбијање варое окончан и да се препарати налазе код нас.

Поделу истих, по списку који се налази ОВДЕ , извршићемо 14.01.2018 године, у просторијама Удружења пчелара Кикинда. Сваки пчелар добиће по 3 пакета по 10 трака + две траке (за укупно шеснаест кошница) ако има шеснаест и више кошница а пчелари са списка, који имају мање кошница, добиће за онолико кошница колико имају пријављено код ветеринара.

Такође, колеге пчелари који су за себе доплатили за већи број препарата него што им припада, моћи ће своје препарате да подигну 14.01.2018.

За школски пчелињак ОШ „Јован Поповић“, који је под менторством нашег удружења, обезбеђено је 22 траке за 11 кошница, колико и имају пријављено код надлежног ветеринара.

Овим путем захваљујемо се руководству града Кикинда на пуној подршци и на омогућеној прилици да пчелари могу да конкуришу за опредељена средства, како би кикиндско пчеларство ишло путем којим сада иде.

Такође се захваљујемо ветеринарској апотеци власништво Јелене Николић из Београда, на свесрдној помоћи у организацији набавке препарата и посебно се захваљујемо фирми MARLO FARMA и госпођи Марији Родић на свему што су учинили да ова акција прође у најбољем реду.

 

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien