СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

САСТАНАК ПРЕДСЕДНИКА ДРУШТАВА И УДРУЖЕЊА ПЧЕЛАРА СА ТЕРИТОРИЈЕ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ ВОЈВОДИНЕДатум објављивања вести:
610 views

Дана 03.11.2017. године у Привредној комори Војводине у Новом Саду одржан је састанак председника друштава и удружења пчелара са територије Аутономне покрајине Војводине, у организацији Савеза пчеларских организација Војводине.

Дана 03.11.2017. године у Привредној комори Војводине у Новом Саду одржан је састанак председника друштава и удружења пчелара са територије Аутономне покрајине Војводине, у организацији Савеза пчеларских организација Војводине. Пчеларе и госте је поздравио помоћник секретара Секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство АП Војводине,  господин Младен Петковић, који  је изразио задовољство на брзо успостављеној квалитеној сарадњи између секретаријата и новог руководства СПОВ-а. Скуп је, у име Савеза пчеларских организација Србије, поздравио заменик председника СПОС-а, Милутин Петровић, који је похвалио ангажовање новог руководства и акцентовао сарадњу између СПОС-а и СПОВ-а .
Након поздравних речи гостију, председник СПОВ-а Радомир Влачо је у  свом излагању дао низ добрих предлога о активностима СПОВ-а за наредни период и сложио се са мишљењем господина Милутина Петровића о важности сарадње између СПОВ-а и СПОС-а.
После председниковог излагања уследила је трибина, где је господин Младен Петковић изнео активности секретаријата у 2017. години,  које су утицале на развој и унапређење пчеларства на подручју Аутономне покрајине Војводине, а потом одговарао на постављена питања присутних.
По завршетку трибине, организована је дискусија са председницима пчеларских друштава и удружења, у вези са излагањем председника СПОВ-а о раду за наредни период. У дискусији је узео учешће велики број пчелара, где се појавило доста корисних и конструктивних предлога у вези са радом СПОВ-а за наредни период.
Извршни одбор СПОВ-а, на челу са председником, ће на наредним седницама разматрати дате предлоге и уврстити их у активности СПОВ-а за убудуће.

                                                                                                      ИЗВРШНИ ОДБОР СПОВ-а

 

 

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien