СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА И ПРОСЛАВЉЕН ВИДОВДАН



Датум објављивања вести:
261 views

spov-logoДана 28.06.2016.год. свечано отворене реновиране просторија УП “Аврам Максимовић” у Сомбору  и  прослављена слава удружења Видовдан

 

alt

 

Дана 28.06.2016.год. у просторијама УП “Аврам Максимовић” у Сомбору, у ул. Венац Петра Бојовића бр.7, окупио се велики број пчелара, пријатеља пчеларства, председника околних друштава и чланова ИО СПОВ-а, на челу са председником Стојаном Анђелковићем, да присуствују отварању реновираних просторија Удржења и да прославе славу Видовдан, заједно са домаћином.

Сви су они несебично помогли домаћину да просторје поприме данашњи изглед, а исте је, симболичним пресецањем врпце, отворио председник СПОВ-а, организације која је највише помогла  адаптацију простора.

alt

alt
 

Након овог свечаног дела, приступило се освећењу и резању славског колача од стране оца Срђана, а кум славе Радомир Малбашки, кумство за наредну годину, предао је Ратку Братићу.

alt

alt


Извршни Одбор Удружења и кум, су се постарали да се на славској трпези, за сваког нађе понешто, а славље је настављено до касно поподне, у новим просторијама, које су се показале мале, за све госте који су присуствовали овом чину.

alt

alt


Још једном, свима хвала на помоћи око адаптације зграде и учешћа у заједничкој прослави славе.

Председник удружења
Милорад Мастиловић

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien