СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Demant uredničkog tima foruma SPOS-aДатум објављивања вести:
313 views

spov-logoПоводом „одговора на напис у Пчелару и Сајту СПОС-а“,  чланак који је потписао ИО СПОВ-а,  желимо да пчеларима Србије и јавности упутимо праву истину.

spov-logoMolim da se ovaj demant objavi na sajtu SPOV-a

 

Поводом „одговора на напис у Пчелару и Сајту СПОС-а“,  чланак који је потписао ИО СПОВ-а,  желимо да пчеларима Србије и јавности упутимо праву истину.

У чланку је наведено како су неке поруке са Форума избрисане, цитирамо„ Na Forumu je počela diskusija u koju se uključio pčelar Ripnja gospodin Đorđević, napisavši da predsednik SPOS-a Rodoljub Živadinović nije objektivno obavešten o Anđelkovićevoj izjavi u Kikindi, ali je poruka ubrzo izbrisana sa Foruma.
– Kava je to demokratija, ako na Forumu može da se objavi optužba, a ne može i moj demanti – rekao je Đorđević na večeri u Kikindi.“

Потпуна је измишљотина, да не употребимо неко тежу реч да је било шта брисано, а то се лако може проверити јер те поруке стоје и сада на теми, а такође и путем „Дневника Уређивања“ где се бележи свака „акција“ која се изврши, од измене правописних грешака до премештања теме и сл.

Било је довољно времена да се све провери, па и да ли је порука избрисана или није, јер је допис упућен 24.12.2014. а порука о којој је реч послата је 11-10-2014 у 21:36:22, али то није урађено јер је лакше оптужити некога за нешто, то проследити на друштвене мреже и након тога, хиљаду пута поновљена лаж постаје истина. Нажалост у овом случају, никада неће постати истина, јер никаквог брисања није било.

Не желимо да се наша имена у негативном контексту провлачe кроз Часопис за који сматрамо да треба да буде пример а не место за обрачун.

 

Уреднички Тим Форума СПОС-а

Dragoljub Krstic
krsticdragoljub@gmail.com

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien