СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

POTPISANI UGOVORI ZA SPROVOĐENJE PROGRAMA UNAPREĐENJE RADA UDRUŽENJA



Датум објављивања вести:
260 views

spov-logoU velikoj sali Skupštine autonomne pokrajine Vojvodine potpisani su ugovori između Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vojvodine i udruženja nakon konkursa koji je bio raspisan u oktobru.

spov-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U velikoj sali Skupštine autonomne pokrajine Vojvodine potpisani su ugovori između Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vojvodine i udruženja nakon konkursa koji je bio raspisan u oktobru. Ugovore sa strane Sekretarijata je potpisao sekretar Branislav Bogaroški, a sa strane udruženja predsednici.

Sredstva koja su dobijena su bespovratna i služi će za sprovođenje programa unapređenja rada udruženja odgajivača stoke. Ovom prilikom je potpisano 60 ugovora od čega je bilo trećina udruženja pčelara. Ovako veliki broj pčelarskih udruženja je zahvaljujući blagovremenoj informaciji od strane Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine. SPOV je u toku konkursa vodio računa i da svi koji konkurišu prikupe sve što je potrebno za konkurs i svu dokumentaciju predaju na vreme.

alt

alt

alt

Pre potpisivanja ugovora prisutnima se obratio sekretar Branislav Bogaroški. Obraćanje možete pogledati na sledećoj adresi:

http://www.psp.vojvodina.gov.rs/VestiCyr.aspx?Id=20673
 

Komisija za informisanje SPOV-a

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien