СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Pčelarska manifestacija u Kikindi



Датум објављивања вести:
236 views

spov-logoUP u Kikindi organizuju 25. oktobra 2014. god. prvu pčelarsku izložbu pod nazivom 

„Kikindski med  Kikinđanima“

spov-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UP u Kikindi organizuju 25.oktobra 2014. god. prvu pčelarsku izložbu pod nazivom „Kikindski med Kikinđanima“

 

Poštovani prijatelji,

Udruženje pčelara Kikinda dana 25.10.2014. godine u periodu od 9,00 do 14,00 organizuje svoju prvu samostalnu pilot-izložbu pod nazivom „Kikindski med Kikinđanima“ i održaće se na Trgu srpskih dobrovoljaca, ispred fontane.

Izložba je planirana da bude informativno-prezentaciono-degustativnog i formalno nekomercijalnog karaktera i efekat koji želimo da postignemo je da ovogodišnju planiranu skromnu izložbu od iduće godine podignemo na jedan visoki nivo i da je uvrstimo u red zvaničnih kulturno-turističkih manifestacija pod pokroviteljstvom našeg grada, gde bismo pozvali i izlagače i proizvođače opreme iz cele Srbije, čime ćemo se napokon i mi kao grad svrstati u red onih koji imaju svoju samostalnu pčelarsku manifestaciju.

Obzirom da je pčelarstvo kao delanost u usponu u našoj zemlji, efekti ovakvih manifestacija mogu biti vrlo pozitivni za naš grad u celini, a   samim tim i za naše građane, kako buduće pčelare, tako i konzumente naših proizvoda.

Ovim putem pozivam sve zainteresovane proizvođače pčelarske opreme da razmisle da od naredne godine u svoj kalendar uvrste i našu manifestaciju

IO UP Kikinda

 

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien