СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

PISMO IZ BELOG MANASTIRAДатум објављивања вести:
245 views

sombor1PRIZNANJE SOMBORSKIM PČELARIMA

 

U nedelju, 27. januara 2013. godine,  Pčelarsko udruženje „Baranja“ u Belom Manastiru, proslavlja 30 godina od osnivanja. Tim povodom, na adresu Udruženja pčelara „Avram Maksimović“ u Somboru, stiglo je pismo…

 

Sombor-kua_Laze_Kostica_sajt

PRIZNANJE SOMBORSKIM PČELARIMA

U nedelju, 27. januara 2013. godine, svečanom sednicom, uručivanjem priznanja i predavanjima, Pčelarsko udruženje „Baranja“ u Belom Manastiru, proslaviće 30 godina osnivanja jednog od najboljih udruženja u Hrvatskoj. Tim povodom, na adresu Udruženja pčelara „Avram Maksimović“ u Somboru, stiglo je pismo sledeće sadržine:
–     Gospodine Mladenoviću,
Čast mi je pozvati Vas lično, ali i delegaciju vašeg Društva, na proslavu 30 – godišnjice osnivanja Pčelarskog udruženja „Baranja“.

Ceneći ogroman doprinos razvoju pčelarstva regije, koje ima uspešno organizovanje Međunarodnog sajma pčelarstva u Somboru, predložili smo ali i jednoglasno odlučili da Udruženju „Avram Maksimović“ dodelimo „Priznanje za unapređenje i razvoj pčelarstva“.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo, ali i čast, da delegacija vašeg Udruženja lično primi priznanje.

U očekivanju vašeg dolaska srdačno Vas pozdravljam.
Medno.

Predsednik

Dalibor Aćimović


Svetkovini pčelara Baranje prisustvovaće sekretar i blagajnik našeg Udruženja Josip Jurić i Savo Zatezalo, kao i članovi Izvršnog odbora Udruženja Ivan Babić i Rade Dragnić.

Predsednik UP „Avram Maksimović“ u Somboru

Dragan Mladenović

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien