СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Dodeljena sredstva za Sajam pčelarstva u SomboruДатум објављивања вести:
350 views

Pokr.sekret._za_privr.-poklon-IMG_0415U čast  20. Međunarodnog sajma pčelarstva u Somboru,
Pokrajinski sekretarijat za  privredu u saradnji sa Regionalnom  privrednom komorom u Somboru, dodelio je po konkursu, Udruženju pčelara  „ Avram Maksimović“ u Somboru   video bim, lap top sa platnom  u vrednosti 100.000,00 dinara.

Pokr.sekret._za_privr.-poklon-IMG_0415

U čast  20. Međunarodnog sajma pčelarstva u Somboru,

Pokrajinski sekretarijat za  privredu u saradnji sa Regionalnom  privrednom komorom u Somboru,

dodelio je po konkursu, Udruženju pčelara  „ Avram Maksimović“ u Somboru   video bim, lap top sa platnom  u vrednosti 100.000,00 dinara.


Na osnovu raspisanog Konkursa za dodelu sredstava organizatorima regionalnih sajamskih manifestacija, Pokrajinski sekretarijata za privredu, dodelio je  Regionalnoj privrednoj komori u Somboru  sredstva u iznosu od 100.000 dinara. Sredstva su namenjena organizovanju Međunarodnog sajma pčelarstva u 2012. godini.

Sredstva dobijena po ovom Konkursu, Regionalna privredna komora u Somboru nabavila je, za potrebe kontinuirane edukacije pčelara, lap top, projektor i platno.

Organizatori Sajma koji će biti održan u subotu, 25. avgusta 2012. godine su Savez pčelarski organizacija Vojvodine, Regionalna privredna komora u Somboru, Udruženje pčelara  „Avram Maksimović“ i opšine Sombor i Apatin.

Predsednica Regionalne privredne komore u Somboru Tatjana Maglić uručila je  opremu predsedniku Udruženja pčelara „Avram Maksimović“ u Somboru, gospodinu Draganu Mladenoviću.

Mihajlo Maćuš
stručni saradnik
Regionalna privredna komora Sombor

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien