СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Pčelari Lazareva posetili obdanište u LazarevuДатум објављивања вести:
341 views

6857533674dde7b5fe0cd0720319531_640x456Poseta DP „Cvet Banata“  predškolskoj  ustanovi Slavko Rodić“ u Lazarevu

Lazarevo_village_Vojvodina_Serbia

Poseta  Predškolskoj  ustanovi Slavko Rodić“ u Lazarevu

21. marta 2012. godine Društvo pčelara „Cvet Banata“ u Lazarevu je posetilo Predškolsku ustanivu „Slavko Rodić“ u Lazarevu. To je druga poseta ovoj ustanovi , prethodna je realizovana 18. 02. 2011. godine,  s kojom smo ostvarili veoma lepu saradnju u proteklom periodu.

Cilj nam je da se ova saradnja nastavi, da svake godine posetimo novu generaciju mališana i približimo im bar malo svet pčela. Da saznaju kako da se ponašaju u blizini pčela, pokažemo im neke od pčeliljih proizvoda i ukažemo na bitnost njihove upotrebe u ishrani. Da im  ukažemo na značaj pčela u eko sistemu i pokažemo  kako funkcioniše najčistija fabrika na svstu.

U realizaciji ove aktivnosti su nam mnogo pomogle  vaspitačice koje su pripremile decu za naš dolazak i  aktivno učesvovale u realizaciji aktivnosti. Sve je prošlo u  veoma prijatnoj atmosferi, a deca su izneneđujuče mnogo znala o oprašivanju, ekologiji, pčelama…

Žao nam je što zbog bolesti nisu bila prisutna sva deca.

Ovim putem bi se zahvalili vaspitačicama Ljubinki Bašević i Gordani Adamov na saradnji. Posebno zahvaljujemo Vukosavi Volf direktorici OŠ  „Slavko Rodić“, koja nam je odobrila korištenje opreme za prezentaciju i uz čije odobrenje smo realizovali ovu aktivnost.

Lazarevo_Z2 Lazarevo_Z1

Lazarevo_Z3Lazarevo_Z4

Lazarevo_Z6Lazarevo_Z5

Za DP Anica Batinić

 

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien