СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Godišnja skupština Udruženja pčelara „Avram Maksimović“ u SomboruДатум објављивања вести:
236 views

sombor125. februara 2012. godine,

održana je Godišnja skupština

Udruženja pčelara

„Avram Maksimović“ u Somboru.

 

Skuptina_Sombor012-_IMG_0416

REZULTATI ZA PAMĆENJE

U krcatoj dvorani Doma učenika u Somboru u subotu, 25. februara 2012. godine, održana je Godišnja skupština Udruženja pčelara „Avram Maksimović“ u Somboru.

Pored članova Udruženja, Skupštini su prisustvovali i predsednik SPOV-a profesor Nedeljko Stevanović, član Gradskog veća Sombora Čaba Sakač, predsednik pčelara Bačke Palanke Goran Bogunović, Karavukova Ljubiša Ristić i Bačkog Monoštora Marin Šuvak.

Pozdrave sa najlepšim željama za uspešan rad Supštine uputili su nam predsednik Udruženja pčelara Beograda Boža Petrović, Predsedništvo Udruženja pčelara iz Šapca i čuveni pčelar i teoretičar Jovo Kantar.

U izveštaju o radu istaknuto je da su postignuti izuzetni rezultati, pre svega kada je reč o preuređivanju odavno dotrajale zgrade Udruženja, do odlaska somborskih pčelara na dve ekskurzije o trošku Udruženja, prolećnom pregledu pčela, do prve i veoma uspešne organzacije Međunarodnog sajma u glavnoj ulici Sombora.
– Ipak, promena imena Udruženja „Bačka“ u Udruženje pčelara „Avram Maksimović“ i  povećanje broja članova Udruženja za gotovo pedeset odsto, među kojima je najviše žena i mladih pčelara, najvredniji su rezultati u minuloj godini–istaknuto je u izveštaju o jednogodišnjem radu.

Ove godine predviđeno je da se  dogradi zgrada Udruženja, a jednoglasno je   odlučeno   da za pomenutu namenu svaki član uplati po hiljadu dinara. Predsednik  Udruženja Dragan Mladenović  obavezao se  da za izgradnju novog dela zgrade uplati deset hiljada dinara.

Godišnja skupština somborskih pčelara završena je uručivanjem priznanja  koja su od SPOS-a i SPOV-a dobili najzaslužniji članovi Udruženja i dobrotvori  somborskih pčelara i zajedničkim ručkom domaćina i gostiju.

Skuptina_Sombora_012_IMG_0418

Skuptina-dodela_diploma_2012._IMG_0428

Skupstina_Sombor_IMG_0335

Skupstina_Sombor_IMG_0426

Skupstina_SPOV_IMG_0420

Predsednik Udruženja pčelara „Avram Maksimović“

Dragan Mladenović

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien