СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Zahtev za uvođenje SUBVENCIJA za pčelarstvoДатум објављивања вести:
249 views

LOGO_SPOVNa skupštini Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine razmatran je predlog inicijative uvođenja SUBVENCIJA za pčelare.  Na sednici Izvršnog odbora Saveza koji je održan 15. 04. 2011. godine i  22. 10. 2011. godine  doneta je i ODLUKA da se podnesu sledeći zahtevi:

 

Sednica_IO_SPOV-a_15.4.011

Na skupštini Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine razmatran je predlog inicijative uvođenja SUBVENCIJA za pčelare.  Na sednici Izvršnog odbora Saveza koji je održan 15. 04. 2011. godine i  22. 10. 2011. godine  doneta je i ODLUKA da se podnesu sledeći zahtevi:

1.   Ministarstvu poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede  Republike Srbije, gospodinu ministru Dušanu Petroviću sa konkretnim predlogom subvencija za pčelarstvo.

2.   Pokrajinskom  sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine, gospodinu sekretaru Danijelu Petroviću sa molbom za  podršku  u republičkom resornom Ministarstvu za uvođenje subvencija za pčelare.

3.   Izvršnom odboru SPOS-a  da se u ime pčelara Srbije podnese zahtev resornom ministarstvu  za  uvođenje SUBVENCIJA pčelarima u Srbiji, konkretno da se postojeće subvencije za izvoznike meda u 2012. godini  zadrže u budžetu REPUBLIKE i preusmere za pčelarstvo.

Zahtev upućen MINISTRU možete videti OVDE

Zahtev upićen pokrajinskom SEKRETARU možete videti OVDE

Zahtev IO SPOS-a možete videti OVDE

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien