СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Pčelari Apatina imaju svoj mikroskopДатум објављивања вести:
273 views

grb_dp.apatin-rs001U subotu, 01. 10. 2011. godine posetio nas je naš pčelar Lazar Rajčić iz Calgarija – Kanada, u pratnji Ranđić Jovice iz Bele Crkve,  Šebelj Marijana i  Šebelj Darka iz Devičanskih bunara.

Apatin-rs_5574

U subotu, 01. 10. 2011. godine posetio nas je naš pčelar Lazar Rajčić iz Calgarija – Kanada, u pratnji Ranđić Jovice iz Bele Crkve,  Šebelj Marijana i  Šebelj Darka iz Devičanskih bunara.
Lazar je postao član DP „Dunav“ preko Foruma SPOS-a, te je po dolasku u Beograd iz daleke Kanade, pronašao  vremena da obiđe svoje udruženje pčelara, kome je poklonio jedan mikroskop sa kamerom radi kontrole pčelinje bolesti nozemoze. Nakon kraćeg boravka u prostorijma udruženja, gosti su obišli Apatin, zatim pečlinjak Siniše Stojšića. Druženje je nastavljeno na Monoštorskom dunavcu uz poznati apatinski kotlić, gdje je prisustvovalo 35 pčelara DP „Dunav“.

U ime udruženja zahvaljujem se našem Lazaru na poklonima, a posebno mu se zahvaljujemo što  je pronašao vremena da nas poseti. Zahvaljujem se  Ranđić Jovici , Barbi Marijanu i njegovom sinu Darku na poseti i predivnom druženju.

Apatin-rs_5599

Apatin-rs_5600

Apatin-rs_5605

Predsednik DP Dunav

Rade Stevanović

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien