СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

U Starčevu održana manifestacija „Dani udruženja“



Датум објављивања вести:
267 views

grb_starceva_velikiDruštvo pčelara „Starčevo“ je, u okviru seoske manifestacije „Dani druženja“, dana 27.07.2011. godine, organizlovalo tradicionalnu izlozbu pčelinjih proizvoda, pčelarske opreme i fotografije iz oblasti pčelarstva, kako bi  na taj način lokalno stanovništvo upoznali sa proteklim i tekućim aktivnostima koje društvo pčelara „Starčevo“ obavlja..

Društvo pčelara „Starčevo“ je, u okviru seoske manifestacije „Dani druženja“,  27.07.2011. godine,  organizlovalo tradicionalnu izlozbu pčelinjih proizvoda, pčelarske opreme i fotografije iz oblasti pčelarstva, kako bi  na taj način lokalno stanovništvo upoznali sa proteklim i tekućim aktivnostima koje društvo pčelara „Starčevo“ obavlja.

izlozba_pcelara_-Starcevo__1

Izložba je takođe organizovana i sa ciljem da se gradjani Starčeva što bolje upoznaju sa pravlnom upotrebom pčelinjih proizvoda i širokim spektrom blagotvornih i lekovitih dejstva istih na ljudski organizam.

Starčevački pčelari su razmenili mišljenja i uporedili ostvarene prinose na bagremovoj, lipovoj i suncokretovoj paši i uz druženje, prijatno osveženje i razne medne poslastice, započeli pripreme za naredni vremenski period.

Izložbu je medijski pratila RTV Pančevo,

Starcevo-izlozba_pcelara_-2_

 

 

 

 

 

 

 

 

Starcevo_izlozba_pcelara_-_3

 

Starcevo-izlozba_pcelara_-_4

 

 

 

 

Detalje izložbe možete videti  OVDE

Dragan Paulić

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien