СПОВ
Савез пчеларских организација Војводине

Нови Сад, Руменачка 110а spovnovisad@gmail.com

Konkurs Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede – krediti za košnice i opremu za pčelarstvo u 2010. godiniДатум објављивања вести:
615 views

izvrsno-vece-novi-sad_1Na konferenciji za novinare povodom objavljivanja konkursa za dodelu kredita Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede, o uslovima konkursa govorio je direktor Jožef Sabo. Radi se o kreditima za nabavku novih sistema i opreme za navodnjavanje, za nabavku novih zaštićenih bašta /plastenici, staklenici/ i oprema u njima, za podizanje višegodišnjih zasada vinove loze, za  …

 

izvrsno-vece-novi-sad_2

Na konferenciji za novinare povodom objavljivanja konkursa za dodelu kredita Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede, o uslovima konkursa govorio je direktor Jožef Sabo. Radi se o kreditima za nabavku novih sistema i opreme za navodanjavanje, za nabavku novih zaštićenih bašta /plastenici, staklenici/ i oprema u njima, za podizanje višegodišnjih zasada vinove loze, za voćarstvo, kao i za nabavku pčelinjih rojeva, košnica, opreme za pčelastvo. Iznos kredita od 1.000 do 15.000 evra. Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od 1,9 % na godišnjem nivou sa grejs periodom od 24 meseca (za vreme greis perioda obračunavaće se interkalarna kamata) i rokom otplate od 18 meseci, otplata se vrši u šestomesečnim anuitetima. Konkurs za kredit je otvoren od 29. avgusta do 20. septembra 2010.god.

Prijave se mogu preuzeti u Pokrajinskom fondu za ravoj poljoprivrede, lokalnim opštinskim kancelarijama Fonda za razvoj AP Vojvodine, kao i na sajtu: www.fondpolj.vojvodina.gov.rs. Prijave sa traženom dokumentacijom treba dostaviti isključivo poštom.

Konkurs možete videti i preuzeti na stranici PROPISI – konkursi.

[ssba]

Коментари

Comments are closed.

EnglishFrançaisDeutschMagyarRomânăРусскийСрпски језик
Izrada sajta Tirien